تبلیغات :
 پزشکی - لوازم پزشکی - سربکوبی صنعتی و پزشکی - شیلدینگ mri - تجهیزات پزشکی دژپاد

کیست سینه ( بیماری فیبروکیستیک پستان ) در زنان

کیست سینه ( بیماری فیبروکیستیک پستان ) در زنان

تغییرات فیبروکیستیک (Fibrocystic ) شایعترین ضایعه خوش خیم پستان است که طیفی از نشانه ها و علایم بالینی و تغییرات بافتی را پوشش می دهد . واژه تغییر فیبروکیستیک به تصویر هیستولوژیک فیبروز ٬ تشکیل کیست و هیپرپلازی اپیتلیال اشاره دارد . کیست ها از لبول های پستان منشاء می گیرند و در اثر انحراف از روند پسرفت طبیعی پستان به وجود می آیند .

فیبروکیستیک در زنان ۳۵-۵۵ ساله شایع است اما در زنان یائسه ای که از درمان های جایگزین هورمونی استفاده نمی کنند بندرت دیده می شود . این ضایعات با تغییرات خوش خیم در اپی تلیوم پستان همراه هستند .

تغییرات فیبروکیستیک ممکن است توده بدون علامت نرم و متحرکی را به وجود آورد که امکان دارد قابل فشرده شدن باشد .

ایجاد کیست سینه اغلب با درد یا حساسیت و گاهی اوقات با ترشح از نوک پستان همراه است در بسیاری از موارد ناراحتی بیمار همزمان با مرحله قبل از خونریزی قاعدگی است . تغییر اندازه توده و ظهور یا ناپدید شدن سریع توده پستان شایع است .

درد سیکلیک پستان شایع ترین علامت تغییرات فیبروکیستیک است . درد ٬ تغییر اندازه ٬ متعدد و دو طرفه بودن ضایعات ویژگی هایی هستند که برای افتراق فیبروکیستیک از سرطان پستان بسیار مفید واقع می شوند .

یافته های میکروسکوپیک مرتبط با بیماری فیبروکیستیک عبارتند از :

کیست ها ٬ پاپیلوماتوز و هیپرپلازی اپی تلیوم مجرا

تست های تشخیصی فیبروکیستیک (Fibrocystic ):

در بیماران مبتلا به بیماری کیستیک ممکن است توده فیبروکیستیک مشخصی وجود داشته باشد که به طور شایع براساس یافته های بالینی از کارسینوم غیر قابل افتراق است . در این موارد ماموگرافی ممکن است سودمند باشد اما هیچ یک از نشانه های ماموگرافیک برای تفییر فیبروکیستیک جنبه تشخیصی ندارند . سونوگرافی برای افتراق توده های کیستیک از انواع توپر مفید واقع می شود . ضایعات مشکوک دیده شده در سونوگرافی یا ماموگرافی باید تحت بیوپسی قرار بگیرند ٬ حتی اگر بیوپسی سوزنی به عمل آید و نتایج آن از نظر بدخیمی منفی باشند ٬ توده های مشکوکی که در چند ماه برطرف نشده اند باید برداشته شوند .

تغییرات فیبروکیستیک و خطر سرطان پستان :

ایجاد کیست پستان با افزایش خطر سرطان پستان همراه نیستند مگر آنکه شواهد بافتی به نفع تغییرات پرولیفراتیو اپیتلیوم با یا بدون آتیپی وجود داشته باشد .

با آنکه به وسیله برخی از خصوصیات بالینی تغییرات فیبروکیستیک می توان تا حدودی آنها را از کارسینوما افتراق داد تنها راه قطعی افتراق آنها از هم نمونه برداری و مطالعات بافتی است . با در نظر گرفتن ارتباط بین اشکال مختلف تغییرات فیبروکیستیک با کارسینوما های پستان بهترین دیدگاه ها بدین شرح است :

• در این حالت ها احتمال افزایش خطر کارسینوما حداقل یا صفر است : لیفی شدن ٬ تغییرات کیستی (چه بوسیله میکروسکوپ متوجه آنها شویم و چه در بررسی مستقیم آنها را ببینیم ) ٬ متاپلازی آپوکرین ٬ آدنوزیس اسکلروزان ٬ هایپرپلازی خفیف .

• در این حالت ها احتمال ایجاد کارسینوما ( سرطان پستان ) کمی افزایش یافته است (یک و نیم تا دو برابر) : هایپرپلازی متوسط تا شدید ٬ پاپیلوماتوز مجاری .

• احتمال ایجاد کارسینوم ( سرطان پستان ) در حالت های زیر بسیار چشمگیرتر است (پنج برابر) : هایپرپلازی غیر معمول در سطح مجاری کوچک و لوبول ها همراه درگیر شدن مجاری بزرگتر .

• وجود تاریخچه خانوادگی سرطان پستان ٬ احتمال سرطانی شدن تمامی تغییرات پستانی را افزایش می دهد .

در نزدیک به ۵% ا نمونه گیری های بافتی هایپرپلازی غیرمعمول دیده می شود بنابراین در درصد بالایی از زنان عامل ایجاد توده تغییرات فیبروکیستیک است و باید به آنها اطمینان دهیم که احتمال ایجاد سرطان در آنها یا خیلی کم است یا اصلا وجود ندارد .

توصیه و درمان تغییرات فیبروکیستیک :

تغییر فیبروکیستیک ( کیست های پستان ) نوعی تغییر تکاملی طبیعی در روند رشد و پسرفت پستان است که غیر از معاینه بالینی دقیق پستان و غربالگری با ماموگرافی یا مطالعات تصویر برداری به درمان خاصی نیاز ندارند .

حذف کافئین از برنامه غذایی با بهبود علایم همراه است باید به بیمار توصیه شود از مصرف چای ٬ قهوه ٬ نوشابه های مشکی و شکلات ٬ کرفس ٬ بادمجان خود داری کند و مقدار مصرف نمک را نیز کم کند . همچنین برای زنان مصرف ویتامین E (150-600 واحد در روز) یا ویتامین B6 (200-800 mg در روز) مفید است .

باید به بیمارانی که دچار تغییرات فیبروکیستیک شده اند توصیه شود که هر ماه درست بعد از پایان قاعدگی پستان های خود را معاینه نمایند و در صورت پیدایش توده موضوع را به پزشک خود اطلاع دهند .

منابع : بیماری های زنان نواک

آسیب شناسی پایه رابینز

گروه : بیماری
تعداد بازدید : 25863
 مقالات مرتبط :
 دیدگاه ها :
پروانه
۱۳۹۱-۹-۲ 14:32:28

باسلام دیروز مامو گرافی و سونو گرافی کرده ام در سینه چپ یک کیست 3 میلیمتری و جود دارد هنوز نتوانسته ام نتیج را نشان دکتر دهم هیچ درد یا عارضه ای ندارم چه باید بکنم؟ سابقه سرطان سینه در خانواده مادری داریم

آ .د کارشناس مامایی
۱۳۹۲-۵-۱۷ 13:38:18

سلام سایز کیست کوچک است و مشکلی ندارد اما به علت داشتن سابقه فامیلی سرطان ماهانه سینه ها را معاینه کنید و هر شش ماه سونوگرافی بدهید و سالانه یک ماموگرافی انجام دهید

اكرم سديدي
۱۳۹۱-۷-۲۸ 23:15:04

سلام من خواهرم دچاره اين توده شده ي دختر داره كه شيرش ميده الان نمي دونه از اون سينه شير بده يا نه ؟جوابشو برام تو وبلاگم بديدممنون ميشم

آ .د کارشناس مامایی
۱۳۹۲-۵-۱۷ 13:55:52

شیردهی از سینه مبتلا به کیست هیچ مشکلی ندرد

بهار
۱۳۹۱-۷-۲۶ 14:10:27

سلام کیستی باترشحات غلیظ وباmicro calcificationدرخلف nippleبااندازه 3/5*8/7خطرناک است یانه؟یعنی سرطان است؟

آ .د کارشناس مامایی
۱۳۹۱-۸-۱۴ 13:40:38

سلام برای تشخیص قطعی بهتر است یک بیوپسی (نمونه برداری) از توده انجام شود که با سرنگ از کیست نمونه گرفته می شود در صورت منفی یودن نمونه جای نگرانی نیست و فقط مصرف ویتامین E و سونوگرافی هر 6 ماه توصیه می شود

ف-ج
۱۳۹۱-۷-۱۰ 01:21:15

سلام-چند ماهیه که متوجه شدم سینه هام کیست داره-یه سوال آیا بازی کردن زیاد شوهرم با سینه هام مشکلی ایجد میکنه؟ ممنون

آ .د کارشناس مامایی
۱۳۹۱-۸-۱۴ 13:42:51

سلام نه

زیبا
۱۳۹۱-۷-۹ 09:37:28

سلام خسته نباشید من مدت یک ساله که متوجه شدم فیبروکیستیک دارم و هر سری که سونو میدم متوجه میشم که اندازش بزرگتر میشه.دو تا سوال داشتم اول اینکه خطرناکه؟و دوم اینکه این بیماری هیچ وقت کامل از بین نمیره؟

آ .د کارشناس مامایی
۱۳۹۱-۸-۱۴ 13:56:32

سلام فیبروکیستیک بی خطر است و فقط نیاز به بررسی دوره ای دارد در برخی مواقع که کیست بزرگ می شود میتوان با سرنگ انرا تخلیه کرد اما معمولا عود می کند و درمان قطعی ندارد . داروی دانازول نیز باعث ازبین رفتن علایم و درمان کیست میشود اما با قطع این دارو نیز احتمال عود وجود دارد

سها
۱۳۹۱-۷-۶ 14:37:10

سلام من 21 سالمه مجردم هستم. قبلا کیست تخمدان داشتم که رفع شده. اما حالا که رفتم سونوگرافی سینه گفتن کیست سینه دارم. کیست سینه و تخمدان بهم ربطی داره؟ سابقه فامیلی سرطان سینه هم داشتیم.این داشتن کیست احتمال سرطان سینه رو افزایش میده؟

آ .د کارشناس مامایی
۱۳۹۱-۸-۱۴ 14:20:11

سلام خیر کیست سینه ربطی به کیست تخمدان ندارد و معمولا سرطانی نمی شوند اما به دلیل داشتن سابقه فامیلی سرطان سینه از افراد در معرض خطر سرطان سینه محسوب می شوید و باید هر ماه سینه ها را خودتان معاینه کنید و هر 6 ماه نیز سونوگرافی سینه بدهید

مريم
۱۳۹۱-۷-۳ 08:42:16

سلام من شش ماه است كه از طريق سونوگرافي متوجه شدم كيست در سينه راست با ابعاد 55در 27 دارم 40ساله ومجردم درد سينه و ترشح نوك سينه خيلي به ندرت دارم به نظرتون بايد تخليه بشه يا دستكاري نشه بهتره

آ .د کارشناس مامایی
۱۳۹۲-۵-۱۷ 13:51:19

سلام بهتر است هر شش ماه سونو بدهید و کار دیگری نیاز ندارید

سمیه
۱۳۹۱-۷-۱ 07:57:19

سلام میخواستم بدونم چقدر طول میکشم بیماری فیبرو کیستیک درمان بشه.

آ .د کارشناس مامایی
۱۳۹۱-۸-۱۴ 14:52:57

سلام فیبروکیستیک درمان قطعی ندارد و با قطع داروها احتمال عود مجدد دارد اما یک بیماری کاملا بی خطر است

saleheh
۱۳۹۱-۶-۸ 16:42:39

با سلام شرح سونو: یک توده سالید وهپواکوییک با دیامترای 16*10 ملیمتر رد کناره فوقانی داخلی نیپل... یافته های سونولوژیک قویا مطرح کننده یک تودهbenign نظیر فیبروادنوما... امکانش هست با رژیم گیاهخواری رفع شه؟ممنون

آ .د کارشناس مامایی
۱۳۹۲-۵-۱۷ 15:03:05

سلام فیبرواونوم یک توده خوش خیم است و چون توده شما کوچک است تنها نیاز به پیگیری با سونو دارد و بعد از سی و پنج سالگی هر سال ماموگرافی بدهید اما این توده با رژیم غذایی قابل درمان نیست و درمان قطعی ان با جراحی و خارج کردن توده است

گلي
۱۳۹۱-۵-۴ 05:20:59

سلام ايا كسي كه كيست سينه دارد ميتواند ورزش تنيس انجام دهد. با توجه به اينكه ورزش سنگيني است

آ .د کارشناس مامایی
۱۳۹۲-۵-۱۷ 14:26:44

بله ورزش مشکلی برای کیست ایجاد نمی کند

الهه
۱۳۹۱-۴-۲۸ 11:49:07

ایا کسی که بیماری فیبروکیستیک دارد بعد از زایمان مشکلی در شیر دادن ندارد؟ایا ترشح شیر با این بیماری ارتباط دارد؟

آ .د کارشناس مامایی
۱۳۹۲-۵-۱۷ 14:37:06

فیبروکیستیک مشکلی برای شیردهی ایجاد نمی کند مگراینکه کیست بسیار بزرگ باشد و به مجاری شیری فشار بیاورد

نازی
۱۳۹۱-۴-۱۴ 23:40:21

سلام...آیا برای فیبروکیستیک امکان درمان یا کم کردن کیستها از طریق لیزر هم وجود دارد؟؟

آ .د کارشناس مامایی
۱۳۹۱-۴-۱۶ 10:41:16

خیر درمان آن با داروی دانازول می باشد که به دلیل عوارض کمتر استفاده می شود معمولا به مصرف ویتامین E و کنترل هر 6 ماه توصیه می شود

غزاله
۱۳۹۱-۳-۲۶ 18:33:04

باسلام مدتی بود که از درد سینه چپ رنج میبردم که با توجه به تجویز پزشک شش ماه یکبار سونوی سینه میدهم. در آخرین سونوم نوشته شده که وضعیت ترانسورس و ساژیال و ابلیک با پروب 9 mhz تراکم نسبی در قسمتهای فوقانی و خارجی پستانها دیده شده که در طرف چپ بیشتر است و تغییرات فیبروکیستیک خفیفی وجود دارد. خواهشمندم راهنمائییم کنید که چکار کنم.

آ .د کارشناس مامایی
۱۳۹۱-۴-۱۶ 11:36:20

برای فیبروکیستیک می توانید از ویتامین E استفاده کنید و هر ماه در پایان هر پریود سینه ها را خودتان معاینه کنید اما در کل مشکلی ندارید فقط هر شش ماه برای اطمینان سونوگرافی انجام دهید .

zahra7175
۱۳۹۱-۳-۲۲ 13:42:13

سلام خسته نباشيد مادر من چند وقت پيش تو خونه كار سنگيني انجام دادچند روز بعد مشاهده كرديم كه يك توده تقريبا سفت در سينه اش وجود دارد من ميخواستم بدونم ايا امكان داره اين توده از كار زياد باشه ؟ بعد ازمايش مشخص شد كه فيبرو كيستيك هست و دكتر هم گفت كه شايد عمل بشه. توده 20 ميلي متر هست. به نظر شما امكان داره عمل جراحي شه؟ ويا امكان داره با دارو بر طرف شه؟ ممنون ميشم جوابتونو تو وبلاگم خصوصي بدين اگه ميشه زودتر بياين چون خيلي ب هتوضيحاتتون احتياج دارم

آ .د کارشناس مامایی
۱۳۹۱-۴-۱۶ 11:00:07

سلام نه فیبروکیستیک از کار سنگین ایجاد نمی شود . درمان با دانازول امکان دارد اما کیست های بزرگتر از یک سانتی متر به روش های درمانی معمولا مقاوم بوده و به اسپیراسیون نیاز دارد درصورتی که پس از دو بار اسپیراسیون ندول باقی ماند یا کیست عود نمود لازم به بیوپسی می باشد . برای این منظور می توانید به مرکز تحقيقات سرطان پستان جهاد دانشگاهی واقع در خيابان انقلاب، خيابان ابوريحان، خيابان شهيد نظری مراجعه نمایید .( 021- 66404050)

محبوبه
۱۳۹۱-۳-۱۱ 09:01:00

سلام.من22سالمه وبه تازگی بعداز مراجعه ب پزشک متوجه شدم کیست دارم.دکتربهم ویتامین ای داد.ازطرفی پرولاکتینم هم بالاست.یکی از سینه هام ازدیگری بزرگتره.دلیلش مربوط به کدوم مورده؟

آ .د کارشناس مامایی
۱۳۹۱-۴-۱۶ 12:09:01

سلام اگر بالا بودن پرولاکتین برای شما مشکلی ایجاد نکرده مثلا دچار ترشح از سینه نشده اید نیاز به درمان ندارد در غیر این صورت می توان با داروی بروموکریپتین میزان پرولاکتین را پایین اورد بزرگتر بودن یک سینه از دیگری ممکن است در اثر بالا بودن پرولاکتین باشد ولی مسئله مهمی نیست .

فرشته
۱۳۹۱-۳-۸ 18:30:11

سلام مادرمن حدود4سال پیش براثردرددرناحیه پستان به پزشک مراجعه کردوکیست تشخیص داده شدوتحت نظرپزشک است،درموقع کارکردن دردداردوگاهی مواقع هم سردردداردویک بارهم ازنوک پستان ترشح داشت،آیاسردردبامشکل پستان ارتباطی دارد؟

آ .د کارشناس مامایی
۱۳۹۱-۴-۱۶ 12:25:24

سلام سردرد با فیبروکیستیک ارتباطی ندارد اما درد پستان ار عوارض شایع فیبروکیستیک می باشد . برای بهتر شدن درد از مصرف مواد حاوی کافئین مانند چای و قهوه و نوشابه و کرفس خود داری شود می توان از ویتامین E وA استفاده کرد . درمان با ادرار اورهایی مانند Triamterene قبل از شروع قاعدگی باعث بهبود موقت علائم می شود و باید هر دوره مصرف شود . قرص های خوراکی جلوگیری از بارداری OCP نیز باعث برطرف شدن علائم در 70 درصد افراد می شود ولی با قطع درمان علائم برمی گردد

سمانه
۱۳۹۱-۳-۸ 17:16:08

سلام ببخشید من 20سالمه ومجردم چندروزه سینه سمته چپم دردمیکنه بخصوص قسمت زیربغل وزیرسینه هام خودم که فک میکنم که ی توده کوچیکی قسمت زیرسینه ام هست ولی زیادمطمئن نیستم !!!!!!!!ی سواله دیگه قبل ازپریودیم همیشه سینه هام دردشدیدی دچارمیشه مشکل جدی هست؟؟ممنون

آ .د کارشناس مامایی
۱۳۹۱-۴-۱۶ 12:31:43

سلام برای اطمینان می توانید یک سونو بدهید و معاینه سینه ها باید در روز اخر پریود انجام شود تا اگر توده ای وجود دارد بهتر لمس شود . درد قبل از پریود در بسیاری از افراد شایع می باشد و جای نگرانی ندارد .

نگار
۱۳۹۱-۲-۱ 19:22:24

سلام من مدت 6ماه که متوجه شدم بیماری فیبروکیست دارم علاوه بر اون 1کیست بزرگ 3سانتی در سینه راست و2کسیت 2سانت درسینه چپ دارم جراح بهم گفته باید تخلیه بشه من نمیدونم تخلیه چطور انجام میشه جون میترسم دیگه به دکتر مراجع نکردم لطفا کمکم کنید تا تصمیم بگیرم این کار رو انجام بدم یا زمان بیشتری صبر کنم.

آ .د کارشناس مامایی
۱۳۹۱-۴-۱۶ 12:52:49

سلام کیست های بزرگتر از 1 سانت معمولا مقاوم به درمان هستند و نیاز به تخلیه ( آسپیراسیون ) دارند تخلیه کیست خطر یا عارضه خواصی ندارد .

سمیه
۱۳۹۰-۱۱-۸ 00:02:02

آیا بیماری فیبروکیستیک همراه بادرد می باشد؟

آ .د کارشناس مامایی
۱۳۹۰-۱۱-۱۷ 15:00:28

بله در برخی افراد با دردی متوسط یا شدید همراه می باشد در برخی نیز ممکن است هیچ دردی نداشته باشد

سمیه
۱۳۹۰-۱۰-۲۲ 16:22:52

من کیست های خفیف در سینه دارم اما خیلی درد دارم مخصوصا وقتی کار سنگین میکنم یا خم میشم خیلی اذیت میشم و فقط ویتامین ای با قرص ضد بارداری می خورم اما هنوزم درد دارم. قصد بارداری دارم اما می ترسم دردم بیشتر بشه

آ .د کارشناس مامایی
۱۳۹۰-۱۰-۲۴ 13:31:03

حاملگی موجب افزایش درد نمی شود حتی ممکن است آنرا کاهش دهد اما قطع مصرف قرصهای ضد بارداری میتوانند درد را افزایش دهند .

mahdi
۱۳۹۰-۱۰-۷ 22:40:46

سلام اگه امکان داره لطفا جواب سوال سحر خانم رو برای من هم ارسال کنید چون همین مورد مشابه رو دارم بررسی میکنم ممنونم

ساحل
۱۳۹۰-۹-۱۱ 13:07:41

سلام"من 36 سال دارم و مجرد3سال پیش تودهای 7سانت خوش خیمی از سینه چپ بررداشتم و الان سینه راست کیست دیگری داشت که با سورنگ تخلیه شدو نتیجه آزمایش خوب بودولی از لحاظ روحی کلا داغون شدم وخیلی ترس منا گرفته وموقع پرید درد زیاد داردوترشحه سینه هم دارم ممکنه بگین با دردش چطوری کنار بیام زمان پرید چون متورم وسنگین میشن؟و خیلی هم جوش میزنه تو ناحیه چانه؟

آ .د کارشناس مامایی
۱۳۹۰-۱۰-۲۴ 13:49:10

لازم است دو سه روز قبل از پریود از مسکن هایی مانند استامینوفن و یا بروفن استفاده کنید ( هر 6 ساعت ) بیماریهای خوش خیم پستان به ندرت بدخیم می شوند اما باید هر 6 ماه بصورت دوره ای توده ها توسط سونوی سینه مورد بررسی قرار گیرند .

ناهید
۱۳۹۰-۸-۲۳ 21:06:47

من52 ساله هستم در نزدیکی یائسگی.در دوپستان کیست دارم سوالم این است ایا امکان دارد که این کیستها به سرطان تبدیل شود؟با توجه به اینکه مادرم در سن 60سالگی به علت سرطان سینه فوت کردو همچنین به توصیه پزشک از ویتامین یی و کلسیم استفاده میکنم.منتظر جواب شما هستم.متشکر از شما.

آ .د کارشناس مامایی
۱۳۹۰-۱۰-۲۴ 13:55:56

کیست های خوش خیم مشکلی ندارند اما چون شما در گروه پرخطر از نظر ابتلا به این سرطان قرار دارید لازم است سونوگرافی و ماموگرافی را هر سال تکرار نمایید و خودتان نیز معاینه دوره ای سینه را در یک روز معین از ماه ( مثلا پنجم هر ماه ) انجام دهید و در صورت وجود هرگونه توده یا ترشح از نوک پستان سریعا به پزشک مراجعه نمایید

علی
۱۳۹۰-۸-۱۲ 10:25:53

سلام آیا ریزش مو سر با بیماری فییبروکیستینگ سینه ارتباط دارد یا نه

آ .د کارشناس مامایی
۱۳۹۰-۱۰-۲۴ 13:06:42

خیر اما مصرف داروهایی نظیر دانازول ممکن است موجب ریزش مو شوند

SAHAR
۱۳۹۰-۶-۲۹ 14:33:03

سلام خسته نباشی من حدود 2 سال است که دارای فیبرو کیستیک هستم اولش فیبرو آدونوما بوده اما بعدش شده فیبرو کیستیک یک بار عمل شدم و توده فیبروکیستیک را برداشتم اما دوباره توده های دیگه ای از همون فیبروکیستیک رشد کردن البته کیست هم بهشون اضافه شد حالا هم به چندین دکترمختلف مراجعه کردم که بعضی هاشون میگن چون از حد طبیعی بزرگتره باید برداشته شه یکی از دکترها هم میگفت لازم نیست جراحی کنی نمیدونم چیکار کنم رشدهم داره درد هم دارم خواهش میکنم به من ایمیل بزنید و جواب بدید متولد 1368 هستم

آ .د کارشناس مامایی
۱۳۹۰-۷-۵ 21:58:05

فیبروکیستیک با فیبروآدونوما متفاوت بوده و به هم تبدیل نمی شوند احتمالا از ابتدا فیبروکیستیک بوده به هر حال کیست های بزرگتر از یک سانت معمولا به درمان مقاوم بوده و نیاز به تخلیه دارند در صورت عود کیست بعد از دوبار تخلیه ( آسپیراسیون ) باید بیوپسی مد نظر قرار گیرد در مورد درد نیز توضیح کاملی داده شده است

 ارسال دیدگاه :

نام

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ایمیل
وبلاگ
دیدگاه